BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

MY NUFFNANG

Monday, December 29, 2008

Ukiran Buah & Makan Beradab - 28/12/2008

Meru, Klang - Pada hari ini tempahan diterima daripada seorang kenalan ayah Pak Din. Pengantin adalah anak lelaki tunggalnya dan tema majlis pada hari ini adalah Purple. Di bawah adalah beberapa koleksi gambar yang diambil buat tatapan anda semua. Di harap dapatlah anda memberi sebarang komen dan cadangan. Sekiranya berminat jangan segan, anda boleh hubungi saya. Terima kasih atas lawatan anda ke Blog ini.
Monday, December 22, 2008

Ukiran Buah & Makan Beradab - 21/12/2008

Tempahan kali ini adalah di Sungai Besar, Selangor. Tema yang dipilih Raja Sehari kali ini adalah Purple. Berikut adalah beberapa koleksi gambar-gambar pada hari tersebut.
Sunday, August 24, 2008

Tempahan Kek Perkahwinan -23/8/2008Pada tanggal 23 Ogos 2008 saya telah menerima tempahan kek perkahwinan. Ha, nie ler hasil sentuhan kek yang saya buat mengikut tempahan yang di terima.

Monday, August 4, 2008

Ukiran Buah & Makan Beradab - 3/8/2008

Tanggal 3/8/2008 saya menerima tempahan untuk menyediakan ukiran buah dan makan beradab di Dewan Sri Bernam , Sungai Besar. Tema pada hari majlis adalah "Gold". Saya sempat mengambil bebarapa gambar untuk tatapan anda.
Tetamu yang hadir......


Ikan Bawal Tiga RasaUkiran Buah Seri Pengantin

Monday, June 2, 2008

Ukiran Buah & Makan Beradab - 1/6/2008

Kuala Selangor - Di sini ada beberapa koleksi gambar hasil tangan saya yang sempat diambil. Tema Hijau menjadi pilihan Raja Sehari pada hari bersejarah tersebut. Ini adalah percubaan pertama saya secara serius dalam dunia ukiran buah dan tempahan makan beradab raja sehari. Saya yakin sebarang komen dari anda akan dapat memberikan inspirasi kepada saya dalam memperbaiki sebarang kelemahan yang ada sepanjang penglibatan saya dalam dunia seni ukiran buah dan makan beradab ini.